Det rullar på!

 
Hetta hetta hetta! Jo jag är medveten om den extrema värmen som har härjat och fortfarande härjar(?) i Sverige och det är ju inte riktigt lika ovanligt med extrem värma i Japan, men det har varit extra värmt här också.. Och det här pratade jag om när jag var med i en liten intervju för P1s Godmorgon Världen! program nu i söndags! :) Lyssa här den som vill, jag är med någonstans runt 10 minuter in i programmet! 
 
 
 
Förutom att medverka i radioprogram så har jag soringut på mprgonseminarie, förutom mitt huvudjobb på kontoret så försöker jag starta upp min kariär som ''creator'' som jag väljer att kalla det då jag gör allt möjligt (inte bara ren design) och försöker utveckla mig och lära mig och skapa kontakta genom att ständigt testa på nya grejer och lära mig nya saker. Jag är inte så mycket för att sitta still ;P
 
 
 
Vad är det här för små sötnosar?? Kanske några av er tänker. Jo dom här två små flickorna är en kompis katter som jag erbjöd mig att ta hand om medan vännen åkte till Portugal under veckas tid. Det var en ganska hektiskt vecka och i början så löpte den ena av dom och jqag fick inte särskilt mycket sömn..(alltså ni som har hört en löpande katthona, ni vet!)
 
Men hon lugnade ner sig efter några dar och jag kände hur mycket jag har saknat att ha små lurviga kompisar hemma!
 
Jag var inte ensam en sekund, i köket, på toaletten, i duschen och när jag låg och läste på golvet så hade jag alltid någon strykandes kring mina ben.
 
 
Det är varmt utomhus men inomhus så blåser ACn sin iskalla fejk vind hårt och jag blir sjuk snabbare än jag hinner säga ''Ohayou gozaimasu''... Så har sprungit till läkare och ätit så mycket medicin så att unna mig en burrito var det ända rätta att göra!
 
Burritoställen verkar förresten vad den nya trenden här i Big T, förut var det hamburgare men nu känns det som om man ser burrito ställen både här och där -inte mig emot!
 
 
 
Förutom extrem fuktig het och iskall AC så bjuder japansk sommar på fyrverkeri event var och varannan helg, vilket för mig numera är ett lika klart tecken på sommar och sommar minnen som att nattliga nakenbad i en svensk insjö ;)
 
 
 
Sen har jag vart med om en till rolig grej! Efter att ha medverkat i en liten intervju för ett inslag på TV så hörde dom av sig därifrån och undrade om det skulle kunna få komma hemma till mig och göra ett Hemma-hos-repotage! Och så blev det! Är nervös för hur det slutliga resultatet kommer att bli men ändå en himla rolig upplevelse!
 
 

En Händelserik vecka!

 
Vackert eller hur! 
Shinjuku kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta!
 
 
Men nu är det inte Shinjuku jag tänkte skriva om. Inte heller tänkte jag berätta vad jag gjort under hela den månaden som har gått sen jag skrev sist (alltså hur snabbt får tiden gå egentligen??!!), utan jag tänkte skriva om 7 extra händelserika dagar som började för två veckor sen. 
 
Då en del av min familj kom på besök! Närmare bestämt, min pappa, min äldsta och yngsta lille bror och deras mamma. 
 
Pappa hälsade på i Japan för 3 år sedan när jag bodde med Yume nära Ginza, men för de tre resterande medlemmarna var det första gången i Big T! 
 
Och för alla som har varit här så vet ni hur utmattat och full av intryck man är sin första tid här. Det är sjuld och ljus, blinkande tjutande, människor i massor och komplicerade tågsystem som skulle göra den mest lugna person en aning stirrig. Men de kämpade på gött och följde till och med mig till en av mina svenska klasser deras första dag!
 
Damerna i klassen var i extas och det ställdes frågor om svensk sjukvård och dansades Små grodorna!
 
 
Trots besök var jag ju fortfarande tvungen att jobba. Det har jag inget emot för att jag trivs med både arbetsuppgifter och kollegor. Just den här veckan fick jag åka iväg på en lunch-kurs om marknadsföring av nystartade företag(vilket är en del av vad jag jobbar med), både gott och intressant ;)
 
 
Samma dag packade jag ihop min dator lite extra tidigt, mötte upp pappa och äldsta lillebror Lukas för att åka på en sak jag sett fram emot väääldigt länge! 
Ett av mina absoluta favorit band Gorillaz hade konsert i Tokyo på Makuhari Mezze arenan och det var en underbar upplevelse! 
 
 
 
 
 
 
Samma vecka var det midsommar! Jag firade med en massa kompisar och bekanta i Yoyogi park som vi gör varje år. Dock, precis som i Stockholm så regnade det hos oss... Trots att der är regnperiod och regn borde va att räkna med så brukar vi ha sån tur ich det regnar nästan aldrig när vi firar. Sån tur hade vi inte den här gången... Men det blev trevligt ändå! ;)
 
 
 
 Vad har ni för sommarplaner? 
Själv jobbar jag ju numera och det lär inte bli så mycket semester för min del... Men men!