Min utställning i 吉祥寺

 
Jag är så lycklig!
Har skrivit lite om det i tidigare inlägg men precis när min skolutställning var över så fick jag ett samtal ifrån en gallerist, en man som har ett galleri i Kichijoji i Tokyo. Han hade varit på min skolutställning och ville att jag skulle ställa ut hos honom!
 
Jag som nu när jag tar studenten i vår har tänkt att förutom att jobba på företaget jag fått kontrakt på, också ska fortsätta med mina textilprojekt och utveckla min textilkonstnärliga sida och karriär. Det var alltså ett fantastiskt tillfälle. Dessutom fick jag göra min första egna utställning tillsammans med en kvinna, som både är min textil senpai (någon som har mer erfarenhet inom ett ämne) och som dessutom är min svenska elev! Och det under 150 år jubileumsåret för Japan och Sveriges kultur utbyte!
 
Kunde inte ha lämpat sig bättre! 
 
 
Jag använde mig av de tyger jag skapat för examensarbetet då tiden va knapp men gjorde något nutt av dom och känner mig nöjd med själva upphängningen :)
 
 
 
Under 5 dagar hängde våra skapelser på det lilla galleriet och det kom en hel del folk, fantastiskt att få träffa så mycket olika människor och prata om livet och ens egen konst!
 
 
 
 
Vi hade ett litet party på lördagen, alla som ville komma och fira med oss och testa svensk mat var välkomna! Det bjöds på knäckebröd, ikea(häst?!)köttbullar, potatismos, gravad lax och sill! Jag var mycket nöjd!
 
 
Två kompisar från jobbet och en gammal klasskompis som nu jobbar som produktdesigner kom förbi och hängde, det var så kul! Så mycket samtal och fina möten!
 
Den sista heldagen gick vi återigen ut och åt middag med gallerist farbrorn, det blir mycket sånt när man ställer ut tydligen ;)
Jag var helt slut av så mycket nya människor och möten, min hjärna kändes som ett galet virr varr av bilder och känslor och kroppen kändes tung. Så efter middagen ursäktade jag mig därifrån och åkte hem. Ganska ojapanskt, men det är sånt där man kommer undan med när man inte är japan :P